La Pobla de Segur 973 680 396         Llavorsí  973 622 050
CatalanSpanish

HOTEL- RESTAURANT

CARRETERA C13 KM., 130

Habitacions 

Banys

506

m2

350.000

Preu

Hotel – Restaurant construït l´any 1970, esta situat entre Sort i Rialp a la comarca del Pallars Sobirà, disposa de dos edificis que estan comunicats amb una zona amb jardí bastant gran que te diferents nivells, al primer nivell trobem terrasses i al segon nivell trobem una piscina amb vestuaris i per últim tenim accès al riu Noguera Pallaresa que en l´actualitat s´estan fent reformes per que arribin diferents empreses de rafting . A la planta menys 1 trobem diferents espais d´emmagatzematge, una cuina amplia que comunica amb el jardí, un menjador amb llar de foc. A la primera planta trobem el restaurant a peu de carrer amb una sala-menjador molt amplia amb llar de foc i seguidament una altra sala menjador coberta amb vistes al riu i molta llum, dos banys i la cuina. al primer pis trobem un habitatge per el gerent del hotel, consta de dos banys , un menjador i tres habitacions. Al segon pis trobem 4 habitacions independents amb bany.
Al segon edifici trobem les habitacions familiars i triples, un parell de habitatge per als treballadors, garatge etc.

Info Adicional (Extres):

Calefacció, Llar de foc

Opcions:

Compra

SOL·LICITAR INFORMACIÓ ARA

SABEM COM ET PODEM AJUDAR

EXPERIÈNCIA

Som una empresa nascuda al Pallars, l’any 1978. Amb més de 30 anys d’experiència continuem treballant per tal d'assessorar i ajudar als nostres clients de la millor forma possible.

PROFESSIONALITAT

Oferim un servei integral i unificat en una sola assessoria. Innovem i apliquem estratègies on el client és el centre. Cercant en tot moment la màxima eficiència.

MOTIVACIÓ

Treballem amb les mateixes ganes i entusiasme que el primer dia. Amb el nostre compromís amb el desenvolupament econòmic i social del nostre entorn.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

NO TROBES EL QUE BUSQUES?

T'enviem el que estàs buscant per correu electrònic

Les dades exposades són oferides per tercers, merament infomatives i es presuposen correctes. No garantim la veracitat d’aquestes. L’oferta pot estar subjecta a errors, canvis de preu, omissió i/o retirada del mercat sense previ avís. Les despeses de transmissió patrimonial, IVA, notari i registre corren a càrrec del comprador. D’acord amb la normativa vigent, les despeses de comissió de venda corren a càrrec del venedor.

Sempre a punt per a escoltar-te

Escriu-nos sense compromís

Atendre’t i escoltar-te són les nostres prioritats. Contacta amb nosaltres i t’ajudarem en el que necessitis: Immobiliaria, Assegurances, Assessoria, Gestoria, Administració de Comunitats, Servei de Neteja i acompanyament.

Prefereixes que parlem per telèfon

Telf. 973 622 050 - La Pobla de Segur
Telf. 973 680 396 - Llavorsí

O vine a les nostres oficines

Av. Catalunya, 5 - La Pobla de Segur (CP 25500)
Pl. Nostra Senyora Biuse, 2 - Llavorsí (CP 25595)

© Copyright 2020 - OTS Gestoria - Alegret Asesores S.L, Antoni Alegret Gallart S.L i Gerard Alegret Gordó

contacta amb nosaltres

Consultes, Dubtes, Suggeriments… escriu-nos el teu missatge mitjançant el següent formulari.

Telf. 973 680 396 – La Pobla de Seg.
Telf. 973 622 050 – Llavorsí

Junts trobarem el teu immoble