La Pobla de Segur 973 680 396         Llavorsí  973 622 050
CatalanSpanish

On ens trobem

25500
La Pobla de Segur
Av. Catalunya, 5
Telf. 973 680 396
25595
Llavorsí
Pl. Nostra Senyora Biuse, 2
Telf. 973 622 050

Les restriccions no afecten als autònoms + Document

Afectació al treball dels autònoms

El Govern ha aclarit que el reial decret llei pel qual s’amplien les restriccions laborals a treballadors no considerats essencials fins al pr√≤xim 9 d’abril i s’estableix que el perm√≠s retribu√Įt recuperable “no resulta d’aplicaci√≥ a les persones treballadores per compte propi”, al treball dels aut√≤noms.

Per altra banda, el Govern recorda que l’anterior decret llei d’estat d’alarma va afectar els aut√≤noms que presten els seu trebll en les activitats suspeses mentre que poden continuar en les excepcionades.

Document pdf

Així mateix, facilita un model de declaració responsable perquè la persona que ho porti pot continuar realitzant desplaçaments al seu lloc de treball o de desenvolupament de la seva activitat de representació sindical o empresarial.

El model inclou les dades de l’empresa i del treballador i especifica que no es veu afectat per les restriccions laborals
A continuaci√≥ podeu descargar-vos el pdf a omplir per tal de poder anar a treballar, tant els treballadors aut√≤noms com els treballadors d’activitats¬† essencials.

Per √ļltim, recordem que estem oferint durant aquest per√≠ode consultes i¬†assessorament gratu√Įt a aut√≤noms i empreses¬†que ens ho sol¬∑licitin

Sempre a punt per a escoltar-te

Escriu-nos sense compromís

Atendre’t i escoltar-te s√≥n les nostres prioritats. Contacta amb nosaltres i t’ajudarem en el que necessitis: Immobiliaria, Assegurances, Assessoria, Gestoria, Administraci√≥ de Comunitats, Servei de Neteja i acompanyament.

Prefereixes que parlem per telèfon

Telf. 973 680 396 - La Pobla de Segur
Telf. 973 622 050 - Llavorsí

O vine a les nostres oficines

Av. Catalunya, 5 - La Pobla de Segur, (CP 25500)
Pl. Nostra Senyora Biuse, 2 - Llavorsí (CP 25595)

© Copyright 2020 - OTS Gestoria - Alegret Asesores S.L, Antoni Alegret Gallart S.L i Gerard Alegret Gordó